La pre-emergència eina clau per al control del margall resistent

Suagro jornades margall

La pre-emergència eina clau per al control del margall resistent

El passat 5 d’Octubre a Agramunt, Suagro va reunir 150 agricultors per parlar d’aspectes relacionats amb el control de males herbes en cereal d’hivern.

El títol de la jornada va ser ‘La pre-emergència eina clau per al control del margall resistent’.

Durant la jornada és va parlar de la capacitat del margall per crear resistències als herbicides, també és van plantejar totes les possibilitats a nivell agronòmic per tal de realitzar un maneig integrat d’aquesta mala herba.

Finalment es va presentar una estratègia complerta a nivell d’herbicides per realitzar un control adequat del margall. Així és van plantejar tant estratègies de pre-emergència com de post-emergència precoç i també tècniques ‘Split’ per tal de combatre aquesta mala herba amb totes les eines que es troben al mercat a dia d’avui.

Per acabar, es va realitzar un joc on tots els participants van poder demostrar el coneixements que havien adquirit durant la presentació. La jornada va concloure amb un sopar per a tots els assistents.

 

Suagro jornades margall agramunt

Ramon Torra, gerent de Suagro, plantejant estratègies per combatre el margall

 

Suagro jornades margall agramunt

Suagro va reunir a Agramunt 150 agricultors per parlar d’aspectes relacionats amb el control de males herbes en cereal d’hivern