Ganater, presentat a Lleida de la mà del nostre distribuïdor Suagro

Ganater, presentat a Lleida de la mà del nostre distribuïdor Suagro

Dijous passat 23 de novembre de 2017 va tenir lloc una multitudinària xerrada en un marc incomparable, el “Es Castell del Remei” (Lleida), un lloc molt emblemàtic.

La jornada, organitzada magistralment per Suagro, va començar a les 19:30h. L’aforament es va completar amb 180 participants.

La xerrada veró sobre el nou herbicida exclusiu de Tradecorp “GANATER“. Les seves propietats, controls i posicionaments. Així com la resta del complet catàleg d’herbicides amb el qual explica Tradecorp.

En acabar, aprofitem el celler en la qual ens entràvem, per oferir un tast dels seus millors brous.

Des de Tradecorp volem agrair l’esforç i la dedicació que el nostre distribuïdor Suagro ens va brindar, sempre fidels a la nostra filosofia d’ajudar a l’agricultor amb solucions eficients

Ganater és un herbicida d’ampli espectre que es posiciona en el segment de post emergència primerenca, per al control de mala herbes en cereals, blat tou, blat dur, ordi, triticale i sègol.

Ganater es distingeix per la seva exclusiva mescla de tres matèries actives amb manera d’acció complementaris, que li confereix un elevat control tant de males herbes de fulla estreta com de fulla ampla.

Tags:
,