Suagro i Tradecorp: coneixement i convivència

Suagro i Tradecorp: coneixement i convivència

Gran ambient entre els més de 90 assistents a la reunió de cereal convocada per Suagro.

El divendres 26 de setembre el distribuïdor de Tradecorp, Suagro, va reunir a un gran nombre d’agricultors i empreses de tractaments agrícoles per donar a conèixer les seves solucions per al cultiu de cereals.

La jornada va ser conduïda per Ramón Torra (Gerent de Suagro) qui va presentar els serveis que Suagro ofereix als agricultors, i que fan d’aquesta empresa una referència en el sector.

Va seguir la ponència de Joaquín Robles (Dir. Tècnic de Tradecorp) en la qual van quedar clares les bases de les tècniques per al control d’herba, en les quals es conjuminen l’ús de diverses pràctiques agrícoles i l’ocupació d’herbicides com Pearly®, Mamut® i Folmetor®. També es va parlar del necessari control de plagues del cereal com el Zabrus amb productes com l’Atrapa® i la utilització del Wister® en el control de malalties com la rosegui del cereal. L’última part de la xerrada va ser la presentació dels excel·lents resultats de la gamma Phylgreen® en mescla amb herbicides i fungicides de postemergencia, reduint el stress fitotécnico i augmentant la productivitat del cultiu.

El gran nombre de preguntes va constatar l’interès per l’ús de les nostres solucions per obtenir cultius sans i productius.

La jornada va concloure amb una divertida partida de bitlles entre tots els assistents, on va quedar palès la perícia del sector agrícola en totes les

Gràcies a Suagro per l’organització de l’esdeveniment i a tots els assistents per la seva activa participació.