Suagro i Tradecorp en la Jornada de control de males herbes en cereal

Suagro i Tradecorp en la Jornada de control de males herbes en cereal

Durant la tarda del 3 d’octubre Suagro i Tradecorp van organitzar una reunió sobre control d’herba en cereals d’hivern amb un gran èxit en assistència i participació.

El passat 3 d’octubre a Agramunt (Lleida) Tradecorp, juntament amb el seu distribuïdor a la zona Suagro, van convocar a un gran nombre d’agricultors per explicar-los les solucions per al control d’herba en cereals d’hivern.

En la reunió Ramón Torra (Gerent de Suagro) va fer referència a la situació del cereal a la zona, amb especial incidència en la problemàtica de la resistència d’herbes que influeixen en la disminució de collita.

Per part de Tradecorp va ser Joaquín Robles (Director Tècnic) el que va explicar als assistents l’estratègia de l’ús d’herbicides de preemergencia, amb especial incidència en la solució Pearly i Mamut, així com la incorporació en postemergencia de Folmetor.

La reunió va acabar amb un distès sopar on els agricultors van poder intercanviar impressions, creant-se un debat amè i constructiu entre tots.

Agraïm a Suagro la seva implicació en l’organització de la jornada i esperem que la informació aportada ajudi a solucionar tots els problemes de maneig de sòl en cereal.